Skip to content

Soluții pentru HORECA

HORECA by Divani & Sofa oferă soluții complete pentru industria HORECA: cercetare, consultanță, proiectare, design, mobilier la comandă și control de calitate. Vă ajutăm să creați spații unice, personalizate și funcționale, adaptate nevoilor dvs., pentru a oferi experiențe deosebite clienților dvs.

Cercetare și consultanță

La HORECA by Divani & Sofa suntem dedicați să vă oferim soluții inovatoare și personalizate pentru a satisface nevoile unice ale industriei hoteliere, restaurantelor și cafenelelor.

Ceea ce ne diferențiază este angajamentul nostru față de cercetare și dezvoltare continuă. Echipa noastră de specialiști talentați și pasionați lucrează în permanență pentru a crea mobilier de excepție, care să îmbine designul estetic cu funcționalitatea perfectă.

Prin intermediul eforturilor noastre constante de inovare, ne asigurăm că suntem mereu la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din industrie. Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare este motorul care ne propulsează înainte. Aici, echipa noastră explorează materialele noi și durabile, testează soluții ingenioase și perfecționează fiecare detaliu pentru a vă oferi mobilier de cea mai înaltă calitate.

Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege în profunzime cerințele și așteptările lor, astfel încât să putem crea soluții personalizate, adaptate nevoilor lor specifice.

Descoperiți acum gama noastră variată de mobilier HORECA și lăsați-ne să vă ajutăm să transformați spațiul dvs. într-un loc deosebit, cu mobilier de cea mai înaltă calitate și design rafinat. Alegeți Divani & Sofa pentru servicii de mobilier HORECA care vă depășesc așteptările!

Proiectare și design

Cu HORECA by Divani & Sofa, sunteți în mâinile unor experți în proiectare și design, gata să vă transforme visurile în realitate. Indiferent dacă aveți nevoie de un spațiu nou sau doriți să reînnoiți unul existent, echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai creative și inovatoare soluții de proiectare și design.

Proiectarea și designul sunt coloana vertebrală a oricărui spațiu de succes în industria HORECA, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să creați un interior captivant și funcțional. Echipa noastră de designeri cu experiență își folosește cunoștințele pentru a vă aduce concepte inovatoare, adaptate nevoilor și personalității afacerii dumneavoastră.

Indiferent de proiectul pe care îl aveți, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate și să vă ghidăm prin procesul de proiectare și design. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege viziunea și obiectivele lor, astfel încât să putem crea un spațiu care să reflecte identitatea și nevoile lor.

Cu HORECA by Divani & Sofa , proiectarea și designul nu sunt doar despre crearea unui spațiu frumos, ci și despre crearea unei experiențe remarcabile pentru clienții dumneavoastră. Alegeți serviciile noastre de proiectare și design și lăsați-ne să transformăm visurile dumneavoastră în realitate, cu stil, funcționalitate și creativitate în fiecare detaliu.

Mobilier la comandă

Avantajul principal al mobilierului la comandă pentru industria ospitalității și sectorul HORECA este că vă oferă posibilitatea de a- vă personaliza spațiul într-un mod distinctiv și adaptat nevoilor dvs. specifice. HORECA by Divani & Sofa, cu serviciile noastre de mobilier la comandă, vă oferă opțiunea de a scăpa de uniformitatea întâlnită în majoritatea locațiilor și de a crea un ambient unic și personalizat. Prin intermediul mobilierului nostru, puteți să vă transformați locația într-un spațiu autentic și deosebit, care să se evidențieze prin originalitate și rafinament.

Mobilier de dormitor de hotel

Descoperiți gama diversificată de mobilier pentru dormitor și creați de HORECA by Divani & Sofa o experiență neuitat oaspeților dvs.

Mobilier restaurant și cafenea

Furnizăm mobilier deosebit pentru restaurante și cafenele, combinând funcționalitatea și estetica în designul lor personalizat.

Mobilier pentru spații publice

Cu o atenție deosebită la design și funcționalitate, creăm soluții pentru spațiile publice, contribuind la crearea unor ambianțe plăcute pentru oaspeți.

Unități de perete și metale

Cu designuri inovatoare creăm piese care îmbină funcționalitatea cu estetica, adăugând un element distinctiv și sofisticat în orice interior.

Mobilier outdoor

Fie că vorbim de terasele cafenelelor, piscinele hotelurilor de lux sau grădinile restaurantelor, mobilierul outdoor vine în întâmpinarea nevoilor tale cu stil și profesionalism.

Descoperă proiectele noastre

Descoperă proiectele noastre captivante din industria HORECA, unde alături de parteneri de prestigiu am creat spații impresionante și funcționale pentru restaurante, cafenele și baruri. Fie că este vorba despre design modern și inovator sau atmosferă tradițională și confortabilă, ne-am concentrat pe crearea de experiențe autentice și deosebite în industria ospitalității.

PROIECTE

Control de calitate

Controlul de calitate la Divani & Sofa reprezintă un pilon esențial al serviciilor noastre de mobilier pentru industria HORECA. Avem o politică fermă de a furniza produse de cea mai înaltă calitate și de a satisface nevoile și cerințele clienților noștri într-un mod eficient și profesionist.Echipa noastră de experți în controlul calității este dedicată monitorizării și asigurării calității în fiecare etapă a procesului de producție.

De la selecția meticuloasă a materialelor de înaltă calitate până la inspecția detaliată a fiecărui produs finit, ne asigurăm că mobilierul nostru corespunde standardelor ridicate de durabilitate, estetică și funcționalitate.

Utilizăm tehnici avansate de testare și verificare pentru a ne asigura că fiecare piesă de mobilier îndeplinește standardele noastre stricte. Colaborăm cu furnizori de încredere și utilizăm echipamente de ultimă generație pentru a obține rezultate precise și consistente în controlul calității.

În plus, investim în formarea și dezvoltarea continuă a echipei noastre pentru a ne asigura că suntem mereu la vârful tehnologiei și al cunoștințelor în industria mobilierului. Prin angajamentul nostru față de controlul de calitate și îmbunătățirea continuă, ne asigurăm că fiecare produs livrat este de cea mai înaltă calitate și întâlnește așteptările și cerințele clienților noștri din sectorul HORECA.