Skip to content

Placarea pereților și lucrările metalice pentru restaurante

Parapet metalic pentru spații hoteliere

Placarea pereților și lucrările metalice pentru restaurante: Design rafinat și funcționalitate excelentă

Multiple opțiuni de personalizare din diferite materiale.

La placarea pereților și lucrările metalice pentru restaurante, Divani & Sofa oferă un design rafinat și o funcționalitate excelentă pentru spațiul tău gastronomic. Cu experiență și expertiză în domeniul amenajărilor interioare, ne asigurăm că fiecare aspect al decorului este luat în considerare pentru a crea o atmosferă remarcabilă și o experiență culinară deosebită.

Indiferent dacă dețineți  un restaurant, un bar sau un hotel, ne dorim să aducem unicitate și eleganță în spațiul dumneavoastră. Suntem conștienți de importanța creării unei atmosfere plăcute și memorabile pentru clienții dumneavoastră, iar placarea pereților și lucrările metalice sunt elemente cheie în designul interior. 

Noi înțelegem că fiecare restaurant are o poveste și un stil propriu. De aceea, oferim o varietate de materiale și finisaje de înaltă calitate, care pot fi utilizate în placarea pereților. Aceste materiale adaugă un aspect deosebit și creează o atmosferă caldă și autentică în spațiul dumneavoastră.

Echipa noastră de specialiști în design se concentrează pe detalii, folosind cele mai recente tehnici și materiale de înaltă calitate pentru a realiza placarea pereților și lucrările metalice. În plus, funcționalitatea este o prioritate pentru noi.

Suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și pentru a crea un mediu gastronomic deosebit, care va impresiona clienții și le va oferi o experiență memorabilă în industria ospitalității.

Detalii despre materiale folosite

La Horeca by Divani & Sofa oferim o gamă variată de opțiuni de materiale de înaltă calitate, de la piele naturală și țesături fine, până la lemn solid și metal rezistent. Vă invităm să explorați posibilitățile de personalizare pentru a crea mobilierul ideal, adaptat stilului și dorințelor dvs.

Materiale din lemn

MDF: MDF-ul este cunoscut pentru suprafața netedă și densitatea uniformă, ceea ce îl face ușor de vopsit sau laminat pentru diferite finisaje. MDF este rentabil, durabil și rezistent la deformare sau crăpare. Este folosit în mod obișnuit pentru construcția dulapurilor de minibar.

PLACAJ: Placajul este realizat prin stratificarea foilor subțiri de furnir de lemn și lipirea lor împreună cu adeziv. Oferă rezistență și stabilitate excelente datorită construcției sale cu granule încrucișate, în care granulele fiecărui strat se desfășoară perpendicular pe straturile adiacente.

PAL: cunoscut și sub denumirea de plăci aglomerate, este realizat prin comprimarea particulelor de lemn cu rășină sau adeziv. Este o opțiune accesibilă și folosită în mod obișnuit pentru construcția de mobilier, inclusiv dulapuri de minibar.

LEMN SOLID: produsele din lemn masiv sunt fabricate din lemn natural, cum ar fi lemnul de stejar, nuc sau frasin. Ele oferă un aspect de lux, cu modelele și textura unice ale speciei de lemn alese.

Furnir din lemn natural
Furnir de lemn prelucrat
Laminate

Produse din metal

Descoperiți gamă diversificată de produse inovatoare și funcționale pentru a vă transforma spațiile interioare în adevărate opere de artă.

Descoperiți peretele de artă metalică, dulapul metalic de depozitare, parapetul metalic pentru spații hoteliere și structura metalică a plafonului, elemente de mobilier de înaltă calitate, durabile și cu un design rafinat.

Modele de metal

Tapițerie

Tapițeria, realizată cu atenție la detalii, adaugă un plus de confort și stil mobilierului nostru. La Horeca by Divani & Sofa, vă oferim posibilitatea de a personaliza tapițeria în funcție de preferințele dvs. Puteți alege dintr-o gamă de culori, texturi și alte specificații dorite, pentru a vă asigura că mobilierul se potrivește perfect stilului și designului spațiului dvs.

Modele de tapițerie disponibile

Date de contact

Pentru întrebări, informații sau solicitări despre produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos sau puteți să ne transmiteți un mesaj prin intermediul formularului de contact.

Echipa noastră vă stă la dispoziție și vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Întrebări frecvente

Dacă aveți întrebări despre mobilierul dedicat industriei HORECA, suntem aici să vă ajutăm! Mai jos găsiți câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim și răspunsurile noastre concise. Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs., vă rugăm să ne contactați pentru asistență suplimentară. Suntem dedicați să oferim soluții profesionale și mobilier de înaltă calitate pentru industria HORECA, adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Divani & Sofa este partenerul perfect pentru a-ți furniza spațiile din industria HORECA cu mobilier personalizat de înaltă calitate. De la concept și design până la producție și livrare, ne specializăm în crearea de piese de mobilier adaptate nevoilor și preferințelor specifice ale afacerii tale.

Dorim să ne asigurăm că mobilierul nostru nu doar îmbunătățește aspectul estetic al spațiilor tale, ci și îndeplinește cerințele practice și funcționale. Utilizăm materiale de calitate superioară și colaborăm cu designeri și artizani experimentați pentru a crea mobilier durabil, confortabil și rezistent la utilizarea intensivă din industria HORECA.

Mobilierul nostru personalizat pentru industria HORECA este destinat hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor și spațiilor de ospitalitate similare. Indiferent dacă ai nevoie de mobilier pentru lobby-uri elegante, săli de mese confortabile sau zone de lounge relaxante, Divani & Sofa poate oferi soluții adaptate nevoilor tale.

Colaborăm cu proprietari și manageri de hotel, antreprenori în industria ospitalității și echipa de proiectare pentru a dezvolta și implementa soluții de mobilier personalizate, ce îmbină designul atrăgător cu funcționalitatea și durabilitatea necesare în mediul HORECA.

La Divani & Sofa, oferim o gamă variată de mobilier personalizat pentru industria HORECA. Aceasta include, dar nu se limitează la, canapele, fotolii, mese, scaune și banchete. Ne concentrăm pe crearea de piese de mobilier care să ofere confort maxim oaspeților tăi, în timp ce adaugă un plus de rafinament și eleganță spațiului tău.

Mobilierul nostru poate fi personalizat în funcție de dimensiunile, culorile și materialele preferate, astfel încât să se potrivească perfect cu atmosfera și conceptul estetic al afacerii tale din industria HORECA.

Cu soluțiile profesionale HORECA de la Divani & Sofa, vă putem ajuta să transformați spațiul dvs. într-un loc atrăgător și funcțional, adaptat nevoilor și cerințelor industriei hoteliere, restaurantelor și cafenelelor. Având o experiență vastă în domeniu și o echipă dedicată de profesioniști, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții pentru mobilier, design și proiectare. 

Divani & Sofa vă pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni pentru mobilier de înaltă calitate și durabil, piese personalizate pentru spațiile publice sau a unor soluții de control al zgomotului. Noi înțelegem importanța unui design atractiv în crearea unei atmosfere plăcute și confortabile pentru clienții dvs. 

Echipa noastră de experți vă va oferi consultanță și sprijin pe tot parcursul proiectului, de la concept și proiectare până la producție și instalare. Fie că aveți nevoie de mobilier personalizat pentru spațiile de cazare, mobilier de restaurant sau cafenea, soluții de iluminat sau accesorii de înaltă calitate, suntem aici să vă oferim soluțiile potrivite pentru a vă transforma viziunea în realitate. 

Calitatea și satisfacția clienților noștri sunt prioritățile noastre. Prin colaborarea cu Divani & Sofa, veți beneficia de produse de înaltă calitate, atenție la detalii, livrare la timp și servicii personalizate. Ne dorim să fim partenerul dvs. de încredere în crearea unor spații unice și memorabile, care să ofere o experiență deosebită clienților dvs. 

Cu soluțiile profesionale HORECA de la Divani & Sofa, vă invităm să vă ridicați standardul în industria hotelieră și de ospitalitate.

Serviciile noastre

Divani & Sofa oferă servicii complete de mobilier personalizat pentru industria HORECA. Cu consultanță specializată și soluții adaptate nevoilor dvs., transformăm spațiile în adevărate opere de artă funcționale. Contactați-ne pentru mobilier de înaltă calitate și consultanță profesionistă în amenajarea spațiilor hoteliere, restaurantelor și cafenelelor.

Cercetare și consultanță

Suntem dedicați să vă oferim soluții inovatoare și personalizate pentru a satisface nevoile unice ale industriei hoteliere, restaurantelor și cafenelelor.

Proiectare și design

Aveți un spațiu nou sau doriți să reînnoiți unul existent? Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai creative și inovatoare soluții de proiectare și design.

Mobilier la comandă

Prin intermediul mobilierului nostru, poți să-ți transformi locația într-un spațiu autentic și deosebit, care să se evidențieze prin originalitate și rafinament.

Control de calitate

Avem o politică fermă de a furniza produse de cea mai înaltă calitate și de a satisface nevoile și cerințele clienților noștri într-un mod eficient și profesionist.